Απόφοιτοι - Απόφοιτες Ψυχοδυναμικής Προσέγγισης

Δείτε τα βιογραφικά των αποφοίτων μας και πως τα πιστοποιημένα προγράμματά μας έχουν συμβάλλει στην επαγγελματική τους πορεία.
https://cps-arts.gr/wp-content/uploads/2023/01/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-6.jpg

IΩANNHΣ ΣKOΠETEAΣ

O Ιωάννης Σκοπετέας είναι καθηγητής πανεπιστημίου στον κινηματογράφο (στο βαθμό του αναπληρωτή) και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με ειδίκευση στην κινηματογραφο- θεραπεία, φωτογραφο-θεραπεία και ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία. Είναι ακόμη εκπ. Αναλυτικός Ψυχοθεραπευτής στην Ελληνική Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας.

Έχει Μ.Sc Ψυχολογίας από το University of East London/Metropolitan College (2019) και τριετή μετεκπαίδευση στη Συμβουλευτική Ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης στο Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης Ψυχοθεραπεία μέσω Τεχνών. Έχει παρακολουθήσει ετήσια και πολύμηνα σεμινάρια στα: ΕΠΕΚΕΙΝΑ, Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία, Ινστιτούτο Κλασικής Ψυχανάλυσης, Περί ψυχής, Kέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής.

Έχει δημοσιεύσει δεκάδες μονογραφίες και άρθρα για τον κινηματογράφο και έχει σκηνοθετήσει περισσότερα από 25 ντοκιμαντέρ για Μουσεία και πολιτιστικούς φορείς, καθώς και δεκάδες επαγγελματικά οπτικοακουστικά έργα (διαφημίσεις, εταιρικά, ταινίες μικρού μήκους). Οι τελευταίες του εργασίες ανιχνεύουν τα κοινά πεδία κινηματογράφου και ψυχοπαθολογίας.

https://cps-arts.gr/wp-content/uploads/2023/03/savroula-iakovidi.jpg

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ)

Η Σταυρούλα Ιακωβίδη γεννήθηκε στο Καμερούν και μεγάλωσε στο πολυπολιτισμικό περιβάλλον που συνιστούσε η ελληνική και Ευρωπαϊκή κοινότητα με την ντόπια Αφρικανική κουλτούρα.

Από μικρή ηλικία εκδήλωσε ενδιαφέρον για τις τέχνες και τα εικαστικά, τα οποία σε προσωπικό επίπεδο καλλιέργησε ως μαθήτρια κλασικού μπαλέτου και ζωγραφικής, από τα παιδικά της χρόνια. Επιπλέον ο κινηματογράφος και κυρίως η μουσική είναι πάντα μέσο ψυχαγωγίας, αλλά και εκτόνωσης στην καθημερινότητά της. Από το 2014 είναι θεραπεύτρια REKI (USUI REIKI RYOHO) ενώ ταυτόχρονα ασκείται και μελετάει Γιόγκα για πάνω από 13 χρόνια.
Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ- Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας καθώς και του τμήματος ψυχολογίας -Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης Ψυχοθεραπεία μέσω Τεχνών- στο ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩN (2018).

Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Ψυχοδυναμική-Ψυχαναλυτική προσέγγιση(Sigmund Freud, Carl Jung, Jacques Lacan) από το Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης Ψυχοθεραπεία μέσω των Τεχνών. Παράλληλα έκανε χρήση της θεραπείας μέσω των εικαστικών τεχνών και της παιγνιοθεραπείας (Θεραπεία μέσω του παιχνιδιού και της άμμου).

Επηρεασμένη από την Αναλυτική Γιουγκιανή προσέγγιση και τις τέχνες, χρησιμοποιεί τα σύμβολα,τα αρχέτυπα,την ανάλυση και ερμηνεία των ονείρων, την τεχνική ενεργητική φαντασίας μέσα από την ζωγραφιά,τις γιουγκιανες κάρτες και τον διαλογισμό.
Έχει κάνει πρακτική στον ΞΕΝΩΝΑ ΒΡΕΦΩΝ SOS για δυόμιση χρόνια και ασχολείται με την θεραπεία παιδιών και νέων –κυρίως- ενηλίκων.

https://cps-arts.gr/wp-content/uploads/2023/03/βικη-χαλκια-640x754.jpg

ΒΙΚΗ ΧΑΛΚΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Απόφοιτη Λυκείου, Ίδρυμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΙΕΚ ) DIDACTA. Φοίτησε στο Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης Ψυχοθεραπείας μέσω των Τεχνών, από το 2012 έως το 2018 ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας/Ψυχοθεραπείας στο πρόγραμμα Ψυχοδυναμικής – Ψυχαναλυτικής Προσέγγισης (SIGMUND FREUD – CARL JUNG – JAQUES LACAN ), κάνοντας παράλληλα και την πρακτική της εξάσκηση με Προσωπική αλλά και με Ομαδική εποπτεία.

Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Αυτογνωσίας και Ψυχανάλυσης με Πιστοποίηση και έχει κάνει και τη δική της Ατομική Ανάλυση. Έχει μαθητεύσει επίσης στην Ελληνική Λακανική Ψυχαναλυτική Σχολή (ΑΚΣΠΑ) και συμμετείχε επίσης και σε πραγματικά περιστατικά του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Κλινικής Ψυχολογίας για το έτος 2015 – 2016 στο Εκπαιδευτικό Επιστημονικό Πρόγραμμα με τίτλο ” Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων” , που οργανώθηκε από το Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών & Εφήβων του Σισμανογλείου – Αμαλία Φλέμινγκ ΓΝΑ με μόρια παρακολούθησης ΠΙΣ 58 (Με Πιστοποίηση).

Σήμερα αποτελεί πλέον Μέλος της ΕΛΕΣΥΠ (Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού). ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά
ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ: ‘Εχει εργαστεί με επιτυχία για πάρα πολλά συναπτά έτη ως Ταξιδιωτικός Σύμβουλος σε μεγάλα και επώνυμα Ταξιδιωτικά Γραφεία για ατομικά, ομαδικά και επαγγελματικά ταξίδια, καθώς επίσης και ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ιδιωτικά.
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ: Το Συγγραφικό της έργο ξεκίνησε με το πρώτο της διήγημα, την “ΙΣΑΒΕΛΛΑ”, που εκδόθηκε και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015 και έκτοτε αποτελεί Μέλος της “Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών” (ΠΕΛ).

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑ ΙΣΑΒΕΛΛΑ (Διήγημα), Η ΣΟΝΑΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ (Μυθιστόρημα) και προσεχώς στο AMAZON στην αγγλική γλώσσα, ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ (Ποιητική Συλλογή και μικρά Δοκίμια), ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΕΡΙ (Ποιητική Συλλογή)

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (ΤΡΙΛΟΓΙΑ):
– ΗΛΑΝΘΗ (Το κορίτσι της χαράς), Η ΗΛΑΝΘΗ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΜΙΝΑ (Φιλία, το ιερό δώρο της Ζωής),

– ΗΛΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΜΙΝΑ (Τίποτα στη ζωή δεν παραμένει το ίδιο)

– Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ (λίαν προσεχώς) και μεταφρασμένο στην αγγλική και γαλλική γλώσσα στο AMAZON

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: Είναι πιστή φίλη των ταξιδιών και της παρατήρησης του Κόσμου και της Ζωής και συνεχίζει να μαθαίνει μέσα από τη γνώση, τη μελέτη και την αναζήτηση, ξεκινώντας πάντα από το δικό της Εσωτερικό Κόσμο Μουσική, Διάβασμα, Θέατρο, Κινηματογράφος

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ “ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Μαρία Διονυσία Διαμαντή, GMBPsS-BSc, BSc, LLB, MSc Συμβουλευτική για ψυχική υγεία.

H Μαρία Διονυσία Διαμαντή ιδιωτεύει τα τελευταία χρόνια ως Σύμβουλος Ανάπτυξης & Σχέσεων (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας) και είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (GMBPsS).

To ευρύ ακαδημαϊκό της υπόβαθρο στην Ψυχολογία (BSc (Hons) in Psychology, University of Wales), στη Συμβουλευτική (τριετής μετεκπαίδευση επαγγελματικής εξειδίκευσης στην Ψυχαναλυτική & Ψυχοδυναμική προσέγγιση στο 4Ε ΚΨΤ), στα Νομικά (πτυχίο Νομικής ΕΚΠΑ), στη Διοίκηση & Οργάνωση (BSc in Management & Organizational Behavior, Deree College & Mini MBA Diploma, Kariera Seminars), αλλά και στη Διαμεσολάβηση (Τίτλος Εκπαιδευμένου Διαμεσολαβητή με διεθνή πιστοποίηση από το ADR Center με διαπίστευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης), με εξειδίκευση στη Δικανική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology, University of Central Lancashire) την καθιστά έναν άνθρωπο πολύπλευρο ως προσωπικότητα, αλλά και ως ερευνήτρια στη θέαση των πραγμάτων και στην αναζήτηση της εσωτερικής αλήθειας.

Ως επαγγελματίας στο χώρο της ψυχικής υγείας επικεντρώνει σε θέματα αυτογνωσίας & προσωπικής ανάπτυξης, αυτοβελτίωσης, αυτοεκτίμησης & διαχείρισης σχέσεων αλλά και κρίσεων, οργάνωσης χρόνου και προγραμματισμού με επίκεντρο την αυτοπραγμάτωση.

https://cps-arts.gr/wp-content/uploads/2023/01/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-9.jpg

ΕΛΕΝΗ ΑΣΗΜΟΓΛΟΥ

Η Ελένη Ασήμογλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2018) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη θεωρία και την πρακτική του Κινηματογράφου από το Πανεπιστήμιο του Newcastle στην Αγγλία (2019).

Επιθυμώντας να συνδυάσει την αγάπη της για την τέχνη με την γνώση της πάνω στον ανθρώπινο ψυχισμό, εξειδικεύτηκε επαγγελματικά στην Ψυχαναλυτική και Ψυχοδυναμική Συμβουλευτική Προσέγγιση στο Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης Ψυχοθεραπεία μέσω των Τεχνών (2022). Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης στην Αναλυτική Γιουγκιανή προσέγγιση, ασχολήθηκε με την χρήση των συμβόλων, των ονείρων και των παραμυθιών στη θεραπεία, ενώ επιπρόσθετα ένταξε στη θεραπευτική της προσέγγιση την θεραπεία μέσω της τέχνης, συγκεκριμένα μέσω της ζωγραφικής και των δραματοθεραπευτικών τεχνικών.

Στο πλαίσιο της πρακτικής της άσκησης στην ΕΨΑΜΥ, έχει εργαστεί με άτομα με διάγνωση νοητικής διαταραχής και σχιζοφρένειας, ενώ στο Πρότυπο Ψυχιατρικό – Νευρολογικό Κέντρο Smart CNS Center απέκτησε εμπειρία πάνω στη μέθοδο σε επαφή με περιστατικά σε ψυχιατρικά πλαίσια.

Παρέχει συνεδρίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής από το 2021, αρχικά στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ψυχολογικής και Θεραπευτικής Υποστήριξης “Προνόηση”, κι έπειτα σε ιδιωτικό πλαίσιο. Έχει ασχοληθεί με ζητήματα άγχους, κατάθλιψης, πανικού, αυτοεικόνας, πένθους, διαχείρισης θυμού, ΛΟΑΤ+ θεμάτων, κακοποίησης, κι άλλα.

https://cps-arts.gr/wp-content/uploads/2023/01/κψτ-δ.jpg
https://cps-arts.gr/wp-content/uploads/2023/02/αντζελα-σατρο-.jpg

ΑΝΤΖΕΛΑ ΣΑΤΡΟ

ΣΑΤΡΟ ΑΝΤΖΕΛΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ/ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Η Σάτρο Άντζελα είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2018) και έχει ειδικευτεί στη ψυχαναλυτική και ψυχοδυναμική συμβουλευτική προσέγγιση μέσω του προγράμματος «Μετεκπαίδευση Επαγγελματικής Εξειδίκευσης στη Ψυχαναλυτική και Ψυχοδυναμική συμβουλευτική Προσέγγιση (SIGMUND FREUD, CARL G. JUNG, JACQUES LACAN) στο Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης – Ψυχοθεραπεία μέσω των Τεχνών (2019-2021).

Παράλληλα συνεχίζει τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία με τίτλο MS Counseling and Psychotherapy στο Deree- Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδος (Deree – The American College of Greece). Εξερευνόντας το ενδιαφέρον της για τις καταστάσεις κρίσης και τη ποικιλομορφία σε κοινωνικά πλαίσια, έχει παρακολουθήσει τα εργαστηριακά μαθήαμτα “Crisis Ιntervention Workshop” και “Diversity Workshop” στο Αμερικανικο Κολλέγιο Αθηνών.

Το έτος 2015 – 2016 παρακολούθησε με επιτυχία το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Κλινικά Θέματα στην ανάπτυξη Παιδιών κι Εφήβων» στο Γενικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Tον Οκτώβρη του 2016 είχε συμμετάσχει ως εθελόντρια στο 5ο Ελληνικό Συνέδριο Κλινικής Ψυχοθεραπείας και Ψυχολογίας της Υγείας, της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρίας (ΕΨΕ).

Επίσης έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια “Ερμηνεία των Ονείρων” , “Ψυχοσωματικά φαινόμενα”,“Τέχνη και Ψυχοθεραπεία” και “Διάφορες Πλευρές της Βίας” στο Κέντρο Επιμόρφωσης Ψυχοθεραπεία μέσω των Τεχνών. Λόγω του ενδιαφέροντος της για τη εκμάθηση κοινωνικών δεξιοτήτων συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus Plus “Tools for social development’’ τον Ιούλιο του 2016 στη Σερβία.

Εργάζεται ως Ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων έχοντας εμπειρία με διάφορα περιστατικά (αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές διάθεσης, αυτοκτονικός ιδεασμός, διαταραχές προσωπικότητας, δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, υπαρξιακό άγχος, ακαδημαικό άγχος). Χρησιμοποιεί ψυχοδυναμικές τεχνικές θεραπείας (αρχέτυπα, active imagination, immediacy, relational interventions).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΥΒΙΤΗΣ

Απόφοιτος του Παντείου Παν/μίου και της Σχολής Σκηνοθεσίας θεάτρου ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΗΜΑ. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο θέατρο στο Royal Holloway University of London (MA, Department of Drama & Theatre, pathway Playwriting) και εν συνεχεία στη Νέα Υόρκη, όπου διδάχτηκε την τεχνική THE VIEW POINTS SYSTEM δίπλα στην Anne Bogart και το SITI company, καθώς και την μέθοδο SUZUKI ACTORS TRAINING του Tadashi Suzuki.

Έχει επίσης εκπαιδευτεί με τους θεατρικούς οργανισμούς : Royal Court Theatre, Studio Majteka-Grotowski Institute, Studio Atis (G.Ziolkowski-Brzezinka), Bred In The Bone International, Duende International Ensemble, Ομάδα Πλεύσις.

Έχει εκπαιδευτεί στον Σύγχρονο χορό, Κίνηση, Σωματική Έκφραση δίπλα στους L. Marshall, L. Cope, P. Catterson, A. Benett, Χ. Κλεισιούνη, Α. Στελλάτου, Κ. Ευθυμιάδου, Π. Απέργη κ.ά.

Είναι τελειόφοιτος  (3το έτος) του μεταπτυχιακού τμήματος  «Ψυχαναλυτική & Ψυχοδυναμική Συμβουλευτική προσέγγιση» στο Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης (Τομέας Ψυχολογία).

Είναι εκπαιδευόμενος (5το έτος) στο Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών Αθηνών (Φρουδικό Πεδίο – Λακανικός Προσανατολισμός) και έχει λάβει μέρος στα ετήσια Εργαστήρια Μελέτης και Καρτέλ:

 • «Από το ασυνείδητο στο ομιλούν σώμα» (Υπεύθυνη εργαστηρίου Μ. Φραγκιαδάκη)
 • «Ο έρωτας στην ψύχωση»  (Υπεύθυνος εργαστηρίου Δ. Βεργέτης)
 • «Das Ding – το Φρουδικό Πράγμα»  (Υπεύθυνη εργαστηρίου: Ντόρα Περτέση)
 • «Μελέτη στο έργο του Φουκώ» (Υπεύθυνη εργαστηρίου: Νατάσα Κατσογιάννη)
 • Τέχνη και Ψυχανάλυση ( Εισαγωγή σε μια ψυχαναλυτική αισθητική θεωρία) – Υπεύθυνη εργαστηρίου Νατάσα Κατσογιάννη)
 • Σεμινάριο Λακάν «Το άγχος»  (Υπεύθυνη εργαστηρίου Ν. Περτέση)
 • «Το αντικείμενο βλέμμα στον Φρόυντ και στον Λακάν – οι κλινικές επιπτώσειςστη σύγχρονη εποχή»  (Υπεύθυνη εργαστηρίου Ν. Περτέση)
 • «Διαφορο-διαγνωστική κλινική νεύρωσης-ψύχωσης» (Υπεύθυνη εργαστηρίου Ντόσια Αβδελίδη)
 • Καρτέλ  (Πρώιμος Φρουντ – συν ένας Π. Δήμου)
 • Καρτέλ  («Ακόμη» 20ο Σεμινάριο Λακάν – συν ένας Ν. Κατσογιάννη)
 • Καρτέλ ( «Η σχέση αντικειμένου» 4  Σεμινάριο Λακάν – συν ένας Κιλλαχίδου Έλφη)

Έχει εκπαιδευτεί  ως Σωματικός Ψυχοθεραπευτής στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ» (Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα – Οδήγηση Ομάδας και Ατομική).

Έχει πάρει μέρος στα παρακάτω βιωματικά εκπαιδευτικά:

 • « Βιοδυναμική Ψυχοθεραπεία» F. Lewin
 • « GESTALT»  V. Mastropaolo & Ch. Di Colandrea
 • « Νευροφυτοθεραπεία» Bj. Odegaard
 • « Οι πέντε κινήσεις – Κινησιολογικά μοτίβο και Χαρακτήρας» V. Zaharieva
 • « Braatoy and Bulow-Hansens Soft Body Psychotherapy» B.H.Bunkan

Έχει παρακολουθήσει ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΨΕ (Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία) στο ΓΝΑ (Ψυχιατρική μονάδα).

Έχει γράψει τα έργα: TRANQUILA (θέατρο ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ, φεστιβάλ OFF-OFF 2009), ΜΠΛΕ ΛΙΒΑΔΙ (Εκδόσεις ΑΠΑΡΣΙΣ, βράβευση και παράσταση στον διαγωνισμό για πρωτότυπο σύγχρονο ελληνικό έργο, θέατρο Εμπρός & Άρτι, Μάιος 2010), ΑΙΜΑΤΑ ΠΕΥΚΑ (2013), LANDSCAPE CAPSULE (2015), «Οι Βελόνες της Νεραντζιάς» (εκδόσεις ΣΟΚΟΛΗ, Α’ Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου 2020)

Έχει λάβει μέρος στις παραστάσεις: “Μπλε Λιβάδι” (ΚNOT GALLERY, Μάρτιος/Απρίλιος 2012, Σκηνοθεσία), “Yvonne Rainer’s Trio A Now” (διδασκαλία/χορογραφία Pat Catterson – διεθνές φεστιβάλ χορού Καλαμάτας, Ιούλιος 2012, ερμηνευτής), “Το άγγιγμα του βυθού” του Δ. Δημητριάδη (Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών σε σκηνοθεσία Ε. Παπακωνσταντίνου, Οκτώβριος 2013, Βοηθός Σκηνοθέτης), “The Capital” (SITI company – New York, Ιούνιος 2014, Ερμηνευτής), «Landscape Capsule» (Arc for Dance Festival, Σύγχρονο Θέατρο, Μάιος 2015, Σκηνοθεσία/χορογραφία), « Α(ν)ΤΙ»  -βασισμένο στην ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Σοφοκλή- (θέατρο ΡΟΕΣ, 10-25 Νοέμβριου 2022, Σκηνοθεσία/Δραματουργία/Χορογραφία)

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

6977 717 666

panayiotis.kalivitis@gmail.com

καλυβιτης παναγιωτης