Η ομάδα μαςΟι Εισηγητές του ΚΨΤ

Επαγγελματίες που αγαπούν το αντικείμενό τους και μεταλαμπαδεύουν με ποιότητα και σεβασμό τις γνώσεις τους στους σπουδαστές τους.

Διευθύντρια τομέα Ψυχολογίας & Υπεύθυνη ΣπουδώνΜαρία Καρκανιά

Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΕΚΠΑ και του τμήματος Ψυχολογίας του University of Wales. Συνέχισε τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA με κατεύθυνση στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του University of Wales.

Χοροθεραπεία, ΔραματοθεραπείαΕριφύλη Δαφέρμου

Απόφοιτός της επαγγελματικής σχολής χορού Μαριάνοβα – Τράστα. Με υποτροφία του ΙΚΥ συνέχισε τις σπουδές της στο Laban Center London με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA Dance Theater Practice.

Χοροθεραπεία, Μουσικοθεραπεία, Δραματοθεραπεία, ΨυχοθεραπείαΈφη Νταϊάνα Τζάκα

Ολοκλήρωσε σπουδές χορού (Laban Center London) και μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία (City University London). Συνέχισε τις σπουδές της με MA In Dance Movement Therapy (University of Hertfordshire) και ολοκλήρωσε στο University of Whales – Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο πτυχίο στην Ψυχολογία.

ΧοροθεραπείαΌλια Μουρουζίδου

Χορεύτρια και καθηγήτρια σύγχρονου χορού. Αποφοίτησε από την Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου και ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευση της στη Ψυχοδυναμική Γιουγκανική Συμβουλευτική μέσω της Χοροθεραπείας σε εμάς.

Χοροθεραπεία, Μουσικοθεραπεία, Δραματοθεραπεία, Παιγνιοθεραπεία, ΨυχοθεραπείαΜαρία Κατσιφαράκη

Μετά την αποφοίτησή της από το τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, συνέχισε τις σπουδές της στο Swansea University (Μ. Βρετανία), οπού έκανε μεταπτυχιακό στην Κλινική Ψυχολογία και το Διδακτορικό της στην Κλινική & Οργανωτική Ψυχολογία.

Μουσικοθεραπεία, ΠαιγνιοθεραπείαΧριστόφορος Καρράς

Σπούδασε Μουσικολογία στο ΕΚΠΑ και είναι καθηγητής μουσικής και Coach Trainer στην Athens Coaching Institute Ltd. Φοιτεί στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μουσικής και Κοινωνίας με κατεύθυνση στην Μουσικοθεραπεία από το ΠΑΜΑΚ.

ΜουσικοθεραπείαΣπύρος Μοσχόπουλος

Απόφοιτος του Αττικού Ωδείου, κάτοχος Μπάτσελορ από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος οπού σπούδασε Μουσικολογία και κάτοχος πτυχίου Μάστερ απο το Boston Conservatory με αντικείμενο την πιανιστική εκτέλεση.

Θεραπεία μέσω Εικαστικών, ΠαιγνιοθεραπείαΕβίτα Μπαρτζέλη

Απόφοιτος Αριστούχος Καλών Τεχνών του Bari (ζωγράφος – χαράκτης). Πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του University of Whales. Είναι κάτοχος Μάστερ στο Art Therapy από το Πανεπιστήμιο της Νάπολης.

Θεραπεία μέσω ΕικαστικώνΕλένη Τραγέα

Σπούδασε Αρχαιολογία/Ιστορία Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, έκανε μεταπτυχιακό πάνω στη Θεωρία και την Ιστορία της Μοντέρνας Τέχνης και στον Κινηματογράφο (Αγγλικό Πανεπιστήμιο Essex) και ολοκλήρωσε το διδακτορικό στη θεωρία του Κινηματογράφου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

ΔραματοθεραπείαΕυτυχία Λιβανίου

Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική σχολή Αθηνών Θέατρο στην Εκπαίδευση (Drama in Education) στο Trinity College του Δουβλίνου και Coaching στο Athens Coaching Institute. Ασχολείται επαγγελματικά με την παιδαγωγική του θεάτρου, σχεδιάζει θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα, εμψυχώνει και σκηνοθετεί ομάδες παιδιών, εφήβων και ενηλίκων σε συνεργασία με μουσεία, δήμους, σχολεία και χώρους δημιουργικής απασχόλησης.

ΠαιγνιοθεραπείαΜαρία Χρήστου

Bring to the table win-win survival strategies to ensure.

ΨυχοθεραπείαΗλίας Θεοδωρακόπουλος

Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Derby. Έχει ολοκληρώσει 5ετή εκπαίδευση στην Αναλυτική Ψυχοθεραπεία ομάδας και ατόμου και ένα τετραετή κύκλο εποπτείας ως ειδικευόμενος Αναλυτικός Ψυχοθεραπευτής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Βιολογία & Νευροβιολογία του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης του τμήματος ΜΙΘΕ του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το ΕΜΠ.

ΨυχοθεραπείαΙωάννα Μαυρίδου

A new normal that has evolved from generation X.

ΨυχοθεραπείαΜαριάνθη Κιούρτσογλου

Heading towards a streamlined cloud solution.

ΔραματοθεραπείαΔήμητρα Σταύρου

Σπούδασε ψυχολογία στην Ελλάδα και την Γαλλία. Ειδίκευση στην Δραματατοθεραπεία από το κέντρο ΑΙΩΝ. Εξειδίκευση στην PerformanceArt από πρόγραμμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Έχει επίσης εκπαιδευτεί στην μέθοδο σωματικού θεάτρου του Θεόδωρου Τερζόπουλου και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε διαφορετικές καλλιτεχνικές και θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους.

Find Your Course