Έλλη Καραμόσχου

Η Έλλη Καραμόσχου, Γιουγκιανή, Ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεύτρια μέσω τέχνης, έχει σπουδάσει Ιατρική Βιοχημεία στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, μετά από ένα χρόνο σπουδών γενικής ιατρικής στο πανεπιστήμιο Paris V – Renes- Decart στο Παρίσι.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλασσική Ομοιοπαθητική ολοκληρώνοντας το διετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Ομοιοπαθητικής στην Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής. Το 2008 άνοιξε ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «Κέντρο Ολιστικής», με προσανατολισμό τις εναλλακτικές θεραπείες. Το 2013, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου του «Κέντρου Ολιστικής», στράφηκε προς την εκπαίδευση ενηλίκων σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και ΙΕΚ. Παράλληλα έκανε μετεκπαιδεύσεις πάνω στην ψυχοθεραπεία, στη φιλοσοφία της γιόγκα και την Αγιουρβέδα (ινδικό ολιστικό σύστημα θεραπευτικής). Εκπαιδεύτηκε στη ΓιουνγκιανήΨυχοδυναμική Συμβουλευτική μέσω Χοροθεραπείας από το Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης- Ψυχοθεραπεία μέσω τεχνών, κέντρο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής.

Η γιουνγκιανή προσέγγιση της ψυχοθεραπείας της άνοιξε έναν καινούργιο ορίζοντα για την εξερεύνηση του ασυνειδήτου και των καταγραφών που έχουν εντυπωθεί σε αυτό. Η χρήση της τέχνης ως μέσο έκφρασης τη γοήτευσε, αφού η τέχνη πάντα μιλούσε στην καρδιά της. Αγαπημένες της μορφές έκφρασης ήταν ανέκαθεν ο χορός και το θέατρο, με τα οποία έχει ασχοληθεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Η Ελλη Καραμόσχου προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και διεξαγωγή σεμιναρίων αυτογνωσίας με ειδική θεματολογία.

Στοιχεία επικοινωνίας: κινητό: 6938989200, website:www.dancetotherapy.gr, email: dancetotherapy@gmail.com. Οι δια ζώσης συναντήσεις γίνονται στο Χολαργό, τα ολιγοήμερα retreats
διοργανώνονται σε όμορφες τοποθεσίες της Ελλάδας (κατόπιν ανακοίνωσης) και οι διαδικτυακές συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω messenger ή Skype.