Βικτώρια Χαλκία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Απόφοιτη Λυκείου, Ίδρυμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΙΕΚ ) DIDACTA. Φοίτησε στο
Ελληνοβρετανικό, στο Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης Ψυχοθεραπείας μέσω των Τεχνών, από το 2012 έως το 2018 ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας/Ψυχοθεραπείας στο πρόγραμμα Ψυχοδυναμικής – Ψυχαναλυτικής Προσέγγισης (SIGMUND FREUD – CARL JUNG – JAQUES LACAN ), κάνοντας παράλληλα και την πρακτική της εξάσκηση με Προσωπική αλλά και με Ομαδική εποπτεία.


Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Αυτογνωσίας και Ψυχανάλυσης με Πιστοποίηση και έχει κάνει και τη δική της Ατομική Ανάλυση.


Έχει μαθητεύσει επίσης στην Ελληνική Λακανική Ψυχαναλυτική Σχολή (ΑΚΣΠΑ) και συμμετείχε επίσης και σε πραγματικά περιστατικά του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί.


Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Κλινικής Ψυχολογίας για το έτος 2015 – 2016 στο Εκπαιδευτικό πιστημονικό Πρόγραμμα με τίτλο ” Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων” , που οργανώθηκε από το Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών & Εφήβων του Σισμανογλείου – Αμαλία Φλέμινγκ ΓΝΑ με μόρια παρακολούθησης ΠΙΣ 58 (Με Πιστοποίηση).


Σήμερα αποτελεί πλέον Μέλος της ΕΛΕΣΥΠ (Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού).


ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά


ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ‘Εχει εργαστεί με επιτυχία για πάρα πολλά συναπτά έτη ως Ταξιδιωτικός Σύμβουλος σε μεγάλα και επώνυμα Ταξιδιωτικά Γραφεία για ατομικά, ομαδικά και επαγγελματικά ταξίδια, καθώς επίσης και ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ιδιωτικά.


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Το Συγγραφικό της έργο ξεκίνησε με το πρώτο της διήγημα, την “ΙΣΑΒΕΛΛΑ”, που εκδόθηκε και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015 και έκτοτε αποτελεί Μέλος της “Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών” (ΠΕΛ).


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑ ΙΣΑΒΕΛΛΑ (Διήγημα), Η ΣΟΝΑΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ (Μυθιστόρημα) και προσεχώς στο AMAZON στην αγγλική γλώσσα, ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ (Ποιητική Συλλογή και μικρά Δοκίμια), ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΕΡΙ (Ποιητική Συλλογή) ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (ΤΡΙΛΟΓΙΑ)
ΗΛΑΝΘΗ (Το κορίτσι της χαράς), Η ΗΛΑΝΘΗ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΜΙΝΑ (Φιλία, το ιερό δώρο της Ζωής), ΗΛΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΜΙΝΑ (Τίποτα στη ζωή δεν παραμένει το ίδιο) Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ (λίαν προσεχώς) και μεταφρασμένο στην αγγλική και γαλλική γλώσσα στο AMAZON

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Είναι πιστή φίλη των ταξιδιών και της παρατήρησης του Κόσμου και της Ζωής και συνεχίζει να μαθαίνει μέσα από τη γνώση, τη μελέτη και την αναζήτηση, ξεκινώντας πάντα από το δικό της Εσωτερικό Κόσμο Μουσική, Διάβασμα, Θέατρο, Κινηματογράφος


ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ “ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”