Γιάννα Λεόντιεβα

Η Γιάννα Λεόντιεβα, γεννήθηκε στην Λετονία.

Ασχολήθηκε με το χορό από μικρή ηλικία και εργάστηκε σαν χορεύτρια και δασκάλα χορού για 10 χρόνια στη Ρίγα. Στη Θεσσαλονίκη τελείωσε ΙΕΚ Πυθαγόρα, τμήμα “Προσχολικής Αγωγής”. Εργάστηκε ως δασκάλα χορού με παιδιά και ενήλικους για 14 χρόνια (7 χρόνια σε ορφανοτροφείο της Ρίγας και 7 χρονιά σε καταυλισμούς Ρομά).

Τέλεσε για αρκετά χρόνια ως υπεύθυνη σε δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά σε κατασκηνώσεις και διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Φέτος τελειώνει χοροθεραπεία στο “Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης ψυχοθεραπεία μέσω των τεχνών”. Για 4 χρόνια παρακολούθησε μαθήματα χορού “5 Rythms Dance” (πρακτική διαλογισμού μέσω κίνησης, που ξεκίνησε η Αμερικανίδα Gabrielle Roth) και Ομαδική ψυχοθεραπεία με τον Αριστείδη Ινιωτάκη (βιοενεργητική προσέγγιση, σχολή του Alexander Lowen).

Αυτή τη στιγμή ασχολείται με τη χοροθεραπεία, κάνοντας ομαδικές και ατομικές συνεδρίες στο Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη αλλά και υπαίθρια στην Γλυφάδα (το μάθημα γίνετε στη παραλία) όπου μπορείτε να με βρείτε για να συμμετέχετε σε ομαδική ή ατομική χοροθεραπεία.

Αναλαμβάνει επίσης συνεδρίες με παιδιά.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο Facebook στην σελίδα “JOY DANCE THERAPY”
και επικοινωνώντας μαζί της στο 6932710772.