Χριστόφορος Καρράς

Σπούδασε Μουσικολογία στο ΕΚΠΑ και είναι καθηγητής μουσικής και Coach Trainer στην Athens Coaching Institute Ltd. Φοιτεί στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μουσικής και Κοινωνίας με κατεύθυνση στην Μουσικοθεραπεία από το ΠΑΜΑΚ. Έχει εκπαιδευτεί πάνω στο Evidence-based Coaching, στο Athens Coaching Institute. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού γραφής ατόμων Braille (επάρκεια).

Συνεργάζεται με το Athens Coaching Institute, εκπαιδεύοντας ενήλικες στην Τέχνη του Coaching. Είναι λάτρης του Εποικοδομισμού και του Ουμανισού στην εκπαίδευση αλλά και στην θεραπεία. Παρέχει Coaching υπηρεσίες σε Performers, σε “άτομα που εκτίθενται σε κοινό και επιτελούν έργο σε πραγματικό χρόνο”, όπως επαγγελματίες στο εταιρικό περιβάλλον, public speakers, καλλιτέχνες επιτελεστικών Τεχνών, αθλητές κτλ.

Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με ΜΚΟ, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και δομές ψυχικής υγείας. Έχει δισκογραφήσει με την Universal music ent. και τραγούδια του έχουν χρησιμοποιηθεί ως μουσική επένδυση τηλεοπτικών διαφημίσεων και ραδιοφωνικών jingles. Έχει σκηνοθετήσει και τηλεοπτικές διαφημίσεις.